Tarih: 24.09.2024 21:29 Güncelleme: 24.09.2024 21:37

CHP Çayırova'nın Gündeminde Kayıp Çocuklar ve Miray Bebek Var

Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, Çayırova'da gerçekleştirdiği temaslarda kayıp çocuklardan, SMA hastası çocuklara kadar çok önemli konuları gündeme getirdi.

CHP Çayırova

Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, Çayırova'da CHP İlçe Başkanı Binali Eniş Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri ve partililer tarafından ilçe binasında karşılandı. Burada Partililerle kısa bir toplantı yapan Vekil Kanko, "Birileri seçim konuşuluyor, birileri farklı gündem maddeleri. Bence şu anda konuşulması ve çözülmesi gerekn en önemli konu kayıp çocuklar. Ülkemiz yeni bir Narin vakasını yaşadı. Narin gibi kaçırılan öldürülen yüzlerce çocuğumuz var. 1 yıldır her platformda dile getiriyorum bu çocukları. Fuhuşa zorlanan, organları için yada suça karıştırmak için kaçırılan bir sürü çocuğumuz var. Onların ailelerine kavuşturulması için tedbir ve çözümler alınması bana göre önceliklidir."dedi.

 

 

 

ZİYARET TURU YAPILDI

Çayırova CHP İlçe Başkanlığı binasının ardındn ziyaret turuna geçen Kocaeli Mlletvekli Muhip Kanko ve beraberinde ki partililer öncekle İSU Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiler.Su Arıtma Dairesi Başkanlığı Çevre Mühendisi iken  Çayırova Şube Müdürü olaak atanan Süheyp Ecevit'e hayırlı olsun temennilerinde buunan heyet ardından  ilçe de yamu sorası yaşanan sorunları karşılıklı masaya yatırdılar. İSU Şube Müdürlüğü sonrası Çayırova Belediye Meclis yesi Fettah Bitirgiç'in sahibi olduğu Güven Mühendislik ve İnşaat firmasını zyaret eden Vekil Kanko ve partililer daha sonra SMA hastası Miray bebekin aiesine gittiler.

 

 

 

MİRAY BEBEK İÇİN CANLI YAYINA ÇIKACAK

Kcaeli Milletvekii Muhi Kanko, Miray bebekin ailesinden son durumu hakkıda blgi aldı. Henüz 5 aylık olan Miray bebek 6 aylık olmadan yurt dışında bulnan zolgensma adlıilacı alması gerekiğini ancak 65 Milyon Tl gerektiğini belirten anne ve baba zamanın daraldığının da alını çizdi. Vekil Kanko'dan yardım için instagamda yapılan yardım yayınlarına katılmasını talep eden aileye Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, "Ne zaman isterseniz katılırım" dedi. Ziyaret turu Selimoğlu Yapı ve İnşaat firması sahibi Remzi İlimdar ziyareti ile sona erdi.
VALİLİK İZİNLİ KAMPANYA
İBAN: TR 65 0004 6007 2988 8000 1458 50
ALICI: Miray DÖNERTAŞ

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.