Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 18.12.2022 22:35 Güncelleme: 18.12.2022 22:44

CHP Çayırova’dan 500 yeni üye

CHP Çayırova İlçe Örgütü tarafından düzenlenen 500 yeni üyeye rozet töreni CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP Çayırova’dan 500 yeni üye

CHP Çayırova üye katılım töreni bugün saat 15.00'da Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Salonun kalabalık ve katılımın yüksek olması dikkat çekti.CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş'in evsahipliği yaptığı toplantıya  Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, , CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, CHP Darıca eski İlçe Başkanı Yakup Törk, il, ilçe yöneticileri ve partililer katılım sağladı.Tören öncesi konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı şunları söyledi: ““Biz mücadeleci bir yapıdan geliyoruz. Bizim milletvekillerimiz hapisteyken, CHP aday gösterdi, milletvekilliğinde salıverilmeleri gerekirken tutuklulukları devam etti hepsi aklandı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Artvin’de terör saldırısına maruz kaldı. Sonuç? Bir milim geri atmadık. Biz bize yapılan saldırılardan dolayı bir milim geri atmayacağız.


“BAŞKA CHP’LİLERE DE BEDEL ÖDETECEKLER”

Biz 31 Mart’ta İstanbul’da iktidara o kadar büyük bir hasar verdik ki önce seçimi şaibeli hale getirecek şekilde çaldılar dediler. Seçmenin evlerine kadar girdiler, taciz ettiler. 6 Mayıs’ta seçimi iptal ettiler. Sonra siz Çayırovalılar, Kocaelililer bunu bir demokrasi mücadelesine dönüştürdü. Bu sandıktan çıkan oya tahammül edemeyen bir iktidar var. 8 binden fazla farkla seçimin kazanılmasına yardım ettiniz. Buradan İstanbul’daki eşinizi dostunuzu aradınız. Seçimin kazanılmasına katkı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. O dava tarihe ahmak davası olarak geçecek, hukuk fakültelerinde adalet nasıl işlemez başlığıyla okutulacak. Şimdi Türkiye’de yargı bağımsız, istinaf süreci var diyorlar. Türkiye’de yargının bağımsız olduğuna bir tek saraydakiler inanıyor. Evet, her savcı aynı değil ama biz bu yürüyüşü niye yaptık? Eğer yargı bağımsız olsaydı biz adalet yürüyüşü yapar mıydık? Ekrem Bey bedel ödedi, Canan bey bedel ödedi. Önümüzde birkaç aylık süreç var evet biz iktidara yürüyoruz ama başka CHP’lilere de bedel ödetecekler. Biz bir milim kıpırdamayacağız.

 

“EĞER MAFYAYSANIZ FOTOĞRAFINIZ VARDIR”
Hangi partiye oy verirse versin herkes bu ülkenin güzel insanı herkesi kucaklayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz ama hırsıza hırsız diyeceğiz. Bu ülkeye yargı üzerinden gerekeni yapanlara gerekeni yapacağız. Beşli çetenin hesabına 418 milyar dolar yazdık. O para tahsil edilir. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını teslim edeceğiz. 6 yaşındaki bir çocuğumuz Eskişehir’de bakımsızlıktan, işkenceden öldü. Bu ülkenin bir içişleri bakanı var Süleyman Soylu diyorlar. Süleyman Soylu’nun geniş bir fotoğraf albümü var. Eğer siz mafyaysanız sizin onunla bir fotoğrafınız vardır, uyuşturucu baronuysanız, uyuşturucu satışını körüklüyorsanız kesin o albümde bir fotoğrafınız vardır. Ama sen Darıca’da Çayırova’da helal para kazanıyorsan Süleyman Soylu seninle fotoğraf çektirmez. Biz fotoroman Süleyman diyoruz ona. Önümüzdeki süreçte bedel ödemeye hazırız. Bu bedeller ödenmezse Türkiye düze çıkmaz.”

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova’

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.