Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 01.02.2024 20:43

CHP Çayırova'da Zirve Buluşması

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe, partisinin bölgemizde ki en önemli isimlerin başında gelen Baran Aydın'ı işyerinde ziyaret etti.

CHP Çayırova

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova camiasında ki rüzgar yerini ılık bir havaya çeviriyor. Geçtiğimiz haftasonu ilçe başkanlığında istifa depremi ile çalkalanan Cayırova Cumhuriyet Halk Partisi, örgüt toplantısının ipteli, istifanın askıya alınması ve Belediye Başkanı Muharrem Gökçe'nin eşiyle İlçe Başkanı Binali Eniş ve eşini ziyaret etmesi ile sakinleşmeye başladı. Sakin hava sürecinde Belediye Başkan Adayı Gökçe, partisinin bölgedeki en önemli ismi olan Baran Aydın'ı işyerinde ziyaret etmesiyle ılık havaların esmesine ortam sağladı. Gökçen'in ziyareti esnasında İlçe Başkanı Binali Eniş'in de kendilerine eşlik etmesi seçim süreci içinde bazı gelişmelerin şekillenmesine de ortam sağladı.  CHP Çayırova'da yaşanan çalkantılı süreç Gökçe'nin Eni,ş ve ardından Baran Aydın ziyareti toparlanma adına da bir zemin hazırladı.


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Zirve Buluşması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.