Tarih: 03.06.2023 13:54

CHP Çayırova Yerel Seçime Geçiş Yaptı

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi boyunca Çayırova genelinde önemli bir çalışma ivmesi ortaya koyan Başkan Eniş ve partililer, seçimlerin tamamlanmasıyla mola vermiyor.

CHP Çayırova Yerel Seçime Geçiş Yaptı

Çayırova'nın belirli noktalarında açılan seçim koornasyon ofislerini kapatmayacağıda öğrenilen Çayırova CHP İlçe Başkanlığı'nın, genel seçimler sonrasında hedefine yerel seçimleri koyduğu belirtildi.  Başkan Eniş yaptığı açıklama da, "Değerli partililerim, yoldaşlarım… Bildiğiniz üzere uzunca bir seçim sürecini geride bıraktık. Öncelikle sonuçların bütün ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bilmenizi isterim ki sandıktan çıkan sonuç, ülkenin tamamını temsil etmemektedir. Vatandaşlık alan yabancı uyruklu oylar ve oy kullanmayan seçmen sayısı dikkate alındığında, ülkenin değişim isteği bariz bir şekilde ön plana çıkmıştır. Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, oy oranımızı çok büyük ölçüde arttırmış ve bize değişim yolunu açmıştır. Bu vesile ile kendisine açtığı bu değişim yolu için bir kez daha teşekkür ederim.

Değerli arkadaşlar, Bizler bu değişim yolunun başındayız ve mutlaka kazanacağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Bu sebeple seçim genelinde bize destek olan millet ittifakı bileşenlerine de ayrı ayrı teşekkür ederim.

En önemli teşekkürü ise sona bırakmak istedim: Değerli yol arkadaşlarım, sevgili CHP Çayırova İlçe Örgütü,

Değişim için gösterdiğiniz yoğun çabanız, kullanılan her oya sahip çıkmak için gösterdiğiniz mücadeleniz ve türlü fedakarlıklarla partimiz için yaptığınız mesaiden ötürü sizlere teşekkür ederim. Bilmenizi isterim ki genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun açtığı yolda sizlerle birlikte yürümek benim için bir onurdur. Bu yolu mutlaka tamamlayacağız ve kazanan biz olacağız.

Biz kazanacağız...

Son olarak CHP Çayırova İlçe başkanlığımızın kapılarının başta kadınlar ve gençlerimiz olmak üzere, bütün halkımıza açık olduğunu tekrar hatırlatmak isterim" dedi.


Anahtar Kelimeler: Çayırova Yerel Seçime Geçiş Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.