Tarih: 13.05.2024 18:33

CHP Çayırova Kadın Kolları Kongresi'nde ENİŞ kimi destekleyecek?

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, yaklaşan İlçe Kadın Kolları kongresine ilişkin muhabirimiz Adnan Ayvaz'a özel açıklamalarda bulundu.

CHP Çayırova Kadın Kolları Kongresi

Başkan Eniş," Yakın süreçte kadın kollarımız yeni dönemini belirleyecek kongresini gerçekleştirecekler. Kadınlarımız yönetimini ve başkanlarını belirlerken kendi demokratik iradeleri ile kendilerine yakışan bir tavır sergileyecklerinden hiç şüphem yok. CHP Çayırova İlçe Başkanı olarak seçilecek olan başkan ve yönetim için aday olma niyetinde olan tüm isimlere eşit mesafede olmak başlıca prensibimizdir. Kadınlarımızın siyasetteki gücü tartışılmazdır. Benim yapımı herkes bilir. Herkesle uyum içinde sıcak ilişki çerçevesinde biriyim. Seçilecek kadın kolları başkanımızlada aynı çizgide bir çalışma koordinasyonu içinde olacağız. Kongre sürecinin dışında kalacağız ama yeni yönetim belirlendiğinde birlikte omuz omuza çalışmaya start verceğiz. Şimdiden kadınlarımıza hayırlı olsun."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.