Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 13.03.2023 22:43 Güncelleme: 13.03.2023 22:56

CHP Çayırova Gençli Sahaya İniyor

CHP Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Canpolat, “65 gün sonra daha aydınlık bir Türkiye’ye uyanmak dileğiyle gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kararlıyız ve hazırız” dedi.

CHP Çayırova Gençli Sahaya İniyor

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve Başkan Yardımcısı Zafer Uyanık nezaretinde gençlerle düzenlenen toplantıda   seçim startı verildi. Toplantıda İlçe Başkanı Eniş, Gençlik Kolları Başkanı Canpolat ve Başkan Yardımcısı Uyanık,CHP Gençliği ile sahada yapılacak çalışmaları planladı. Başkan Eniş, “ CHP Çayırova Gençlik Kolları Yönetimimiz planlama  toplantılarını gerçekleştirerek seçim startını verdiler. 65 gün sonra daha aydınlık bir Türkiye’ye uyanmak dileğiyle gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kararlıyız ve hazırız. Halkın iktidarını gençlerle kuracağız” dedi.  CHP Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Canpolat'ta toplantı orata çıkan programı eksiksiz yerine getireceklerinin altını çizerek, “ Seçim zaferinede genç arkadşlarımızın imzası olacağından kuşkum yok. Enerjilerini sahaya en iyi şekilde yansıtacaklar. Geleceğin Türkiyesi'nde onların payı büyük olacak.”dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Gençli Sahaya İniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.