Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 08.11.2022 20:29

CHP Çayırova 150 Kişi İle Sahaya İndi

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı aralıksız sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında 150 kişilik bir ekiple önce sokağa indi,oluştulan heyetlerle hane ziyaretlerinde çalmadık kapı bırakmadı.

CHP Çayırova 150 Kişi İle Sahaya İndi

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş 150 kişilik partililerinden oluşan heyetlerle  ilçenin tüm mahallelerinde esnaf, STK ve vatandaşların hanelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Çayırova'da  yapılan saha çalışmalarında İlçe Başkanı Eniş'e İl Başkan Yardımcıları, kadın kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi ve ilçe yöneticleri eşlik etti. 
Türkiye’de yaşanan ekonomik buhranın yanlış politikaların en büyük kurbanlarından birisinin esnaf kesimi olduğunu dile getiren Eniş “Çayırova'da bir kez daha gördük ki esnaf ne yaptığı işin maliyetini kurtarabiliyor ne de kar ediyor. Esnaf dükkan kirasını aşan  elektrik faturaları yüzünden kepenk kapatırken, birileri halkın faturasını ödediği sarayında ışıl ışıl oturuyor. Bu haramdır, bu kul hakkıdır” dedi.  Eniş ev ve esnaf ziyaretleri sonrası, şunları kaydetti;

"Türkiye’de vatandaşın gündemi çok farklı. 20 yıllık Akp iktidarının sonunda esnaf dertli, gençler işsiz ve umutsuz, emekli açlık sınırının altında yaşıyor, gelir adaletsizliği almış başını gitmişken, enflasyon yüzde 200’lere dayanmışken, iktidar hala büyüyen Türkiye hikayesi anlatıyor. Hiç kimse merak etmesin, bu milletin hakkını yiyenlerden bunun hesabını seçim sandığında soracağız. "

Çayırova saha çalışması kapsamında,vatandaşların hanelerine de ziyaretler gerçekleştiren CHP Çayırova İlçe Başkanlığı heyetleri burada nabız tutacak noıtlar aldılar. Eniş, "Biz halka indikçe onlarda bize yakınlaşıyorlar. Onların umudu olmaya devam edeceğiz. Sahada çalışmalarımız aralıksız sürecek. Partililerimiz gündüz, gece, kış, sıcak demeden yüreklice çalışıyorlar. Tüm partili arkadaşlarıma performanslarından dolayı teşekkür ederim."dedi.


Anahtar Kelimeler: Çayırova Sahaya

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.