Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 15.11.2022 23:02

CHP ayırova'dan İL'e İade-i Ziyaret

CHP Çayırova İlçe Başkanı Eniş, ve Yönetimi kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan partisinin İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'ya yönelik iade-i ziyaret programı gerçekleştirdi.

CHP ayırova

3 Ekim 2022 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, olağanüstü kongrede seçilen CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimini ziyaret emiş yeni dönem çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunmuşlardı. Bu kez Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve Yönetimi, Kocaeli'ye giderek partisinin İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'ya bir iade-i ziyaret programı düzenledi. Ziyaret programında CHP'nin hem Çayırova hem de Kocaeli kanadının önemli ismi İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın'da hazır bulundu. Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, parti saha programları hakkında İl Başkanı Yıldızlı'ya bilgi aktarımında bulunurken özellikle 150 kişilik bir ekiple ilçe genelinde ki hane ziyaretlerinin sonuçlarını paylaştı. Vatandaşların Başkan Eniş'e, yönetimi,ne meclis üyelerine aktardığı görüşleri İl başkanı Yıldızlı ile paylaşan CHP Çayırova heyeti bundan sonraki dönemde de yoğun bir program uygulayacaklarını ifade ettiler.

YILDIZLI" BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı "Biz büyük bir aileyiz, kan değişimleri görev değişiklikleri partimizde her zaman oluyor. Bundan sonra ileriye dönük çalışmalarımız olmalı. Yaklaşık 9 ay sonra Cumhuriyetimiz için büyük bir dönemeç olan bir seçim bizi bekliyor. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, çok büyük bir çalışma yürütüyor. Hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor. İlk seçimlerde Millet İttifakı’nı iktidar yapmaktan başka seçeneğimiz yok."dedi

 


Anahtar Kelimeler: ayırova' ' - Ziyaret

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.