Gebze

Gebze Haberleri
Tarih: 15.11.2022 13:36

Ceylan Otomasyon 33 Diyor

1990 yılında deneyimlerini ve tecrübelerini aktararak hizmet, tedarik sektörüne başlamış bulunan Ceylan Endüstriyel Otomasyon Limited Şirketi 100 yıl Türkiyesi'nde 33 yılını doldurdu...

Ceylan Otomasyon 33 Diyor

Ceylan Endüstriyel Otomasyon Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Aydın çalışma alanı ve şirketine ilişkin yaptığı açıklamada, "Ceylan Endüstriyel Otomasyon Ltd Şti. olarak 1990 yılında deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi aktararak hizmet, tedarik sektörüne başlamış bulunmaktayız. 1999 yılı içerisinde ortaklık yapısını değiştirerek şu an ki mevcut yönetim kadromuzu oluşturmuş olup sektörde tedarik, uygulama, altyapı , proses uygulamaları konusunda  hizmet vermeye devam ettik.  Büyüyen ve gelişen sanayi yapısı ile birlikte Ceylan Otomasyon ailesi olarak kadromuzu ve buna bağlı olarak hizmet bölgelerimizi de genişlettik. Bir çok büyük kurum kuruluşların Türkiye sınırları içerisinde bulunan fabrika ve tesislerine malzeme tedariği alt yapı ve otomasyon ve pano uygulama hizmetleri yapmış bulunmaktayız. Firmamız 2009 yılında kendi binası na taşınarak 2500 m2 lik binasında 1100 mt mağaza olarak hizmet vermeye başlamıştır. Bu dönem içerisinde satış ve uygulama alanlarını ayırmış olup Yedpa da uygulama Gebze de ise tedarik anlamında hizmetine devam etmektedir. Yedpa da bulunan ofiste 2 mühendis ve teknik ekip ile birlikte alt yapı, fabrika tesisatı , proje , enerji müsaadesi , fabrika ve proses otomasyonu olarak hizmet verilmektedir. Bayiliğini, satışını ve distribütörlüğünü yaptığımız kaliteli markalar ile tüm endüstriyel elektrik, otomasyon ihtiyaçlarınızı karşılamayı amaç edindik. Gebze Ceylan otomasyon olarak ise 12 kişilik ekip ve bizler, satış hizmetleri konusunda hizmet vermekteyiz. İlkesi iyi kaliteli hizmet olan firmamız bu bağlamda müşteri memnuniyeti konusunda hizmet kalitesini 2012 yılında aldığı IS0 9001, ISO 14001 ve ISO 10002 belgeleri tescillemiş bulunmaktadır. Bu sene yenilenen belgelerimiz ile birlikte hizmet kalitemizden ödün vermeyeceğimizi siz değerli müşterilerimize de ibraz etmek isteriz.

Firmamız 2011 yılında Adapazarı bölgesinde yeni bir yapılaşmaya gitmiş fakat bunu 2013 yılında bölge satış temsilciliği olarak değiştirmiştir. Amacı hizmet olan firmamız siz değerli müşterilerimizin sorunlarına hızlı çözüm bulmak adına müşteri odaklı bir hizmet vermeye çalışmaktadır. Sektörde geçen uzun yıllarla birlikte firmamız sektörde hatırı sayılır firmalar arasına girmiştir. Global yapı içerisinde her geçen gün siz değerli müşterilerimizle birlikte büyüyen firmamız, ilkesinden ve vizyonundan asla ödün vermemeyi benimsemiş olup bu amaçla mevcudiyetinin yeterliliğine değil gelişimine inanmıştır. Ceylan Endüstriyel Otomasyon ailesi olarak siz değerli müşterilerimize sektörde 25 senedir hizmet vermeye çalışmakta ve sizinde takdirlerinizle daha uzun yıllar hizmet vermek istemekteyiz.

Bizleri bu noktaya getiren siz değerli müşterilerimize teşekkür etmeyi bir borç biliriz."dedi.


Anahtar Kelimeler: Ceylan Otomasyon Diyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.