ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 04.02.2024 11:56

ÇESK'TEN ÇİFTE MESAİ

Türkiye Basketbol Ligi'nin 22 haftasını E.Erokspor galibiyeti ile geride bırakan Çayırova Belediyespor 23. hafta da kentlisi Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor'a konuk olacak.

ÇESK

Çayırova Belediyespor ilk yarıda kendi salon veseyircisi önünde mağlup olduğu Kocaeli Kağıtspor'u İzmit'te yenerek rövanşı almak istiyor. Bu sezon İstabul Esenler Erokspor'u yenerek ilk kez rövanş karşılaşmasında eşitlik sağlayan Çayırova Belediyespor ikili averajda rakibinin ardından kaldı. İstanbul'da 28 sayı farkla E. Erokspor'a mağlup olan ÇESK,  Çayırova'da rakibine 14 sayı farkla üstünlük sağlayabildi. Her takımın play off hattında yer alma şansı olduğu Türkiye Basketbol Ligi'nde takımlar arasında ikili vaerajların önemi çok büyük. Perşembe günü Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor ile İzmit'te karşılaşacak olan ÇESK, Çayırova'da rakibine 15 sayı farkla boyun eğmişti. Bu maçın hemen 3 gün sonrasında ÇESK Çayırova'da Ankara Temsilcisi Ormanspor'u konuk edecek. İlk yarıda Ankara'da mağlup ettiği rakibine Çayırova'da rövanş vermemek tek hedef.


Anahtar Kelimeler: ' ÇİFTE MESAİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.