ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 31.01.2023 10:55 Güncelleme: 31.01.2023 11:07

ÇESK'TE Nazilli Seferberliği

Çayırova Belediyespor BASKET TBL 2'de zirve mücadelesinde en önemli Nazilli virajını kayıpsız atlamak hedefi ile hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

ÇESK

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde fire vermeden zirve mücadelesine devam eden Çayırova Belediyespor haftasonu bu seriyi Nazilli Belediyespor maçında da sürdürmek istiyor. Temsilcimiz bu maçı kazandığı takdirde en yakın takipçisi ile arasında puan ve galibiyet farkını açmış olacak ve sezonun kalan maçlarında 2 mağlubiyet alsa dahi liderlik koltuğundan kalkmayacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Ligin 12.haftasında Çayırova Spor Salonu'nda Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak olan temsilcimiz, bu önemli maçın hazırlıklarını Başantrenör Doğan Deniz nezaretinde devam ediyor. Pazartesi gününü 2 saatlik tek antrenmanla geçen potanın zirve ismi ÇESK, bugünde 3 aşamalı bir antrenman programı gerçekleştirecek. Sabah saatlerinde fitnes salonunda başlayacak olan antrenman daha sonra Çayırova Spor Salonu'nda teknik taktik çalışması ile devam edecek. Akşam 17.00'da tekrar bir araya gelecek olan lider temsilcimiz Nazilli Belediyespor maçının provası niteliğinde olacak bir çift pota çalışması ile salı gününü tamamlayacak. Hazırlıklar Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü de devam edecek.

ÇAYIROVALILARIN DESTEĞİNE İHTİYAÇ VAR

Aydın'da oynanan sezonun ilk yarısında ki maçta salonu hınca hınç dolduran Nazillili sporseverlerin takımlarını Çayırova'da da yalnız bırakmayacakları öğrenildi. Zirve mücadelesinde ki en yakın takipçimizin hedefi de bu maçı kazanarak play off oynamadan final eşleşmelerine kalmak. Ancak Çayırova Belediyespor BASKET hem rövanşı vermemek hem de zirvede yalnız kalmak adına rakibine bu fırsatı vermek istemiyor. Temsilcimizin bu karşılaşmada en büyük güvencesi yine taraftarları olacak.


Anahtar Kelimeler: ' Nazilli Seferberliği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.