ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 28.05.2023 17:45 Güncelleme: 28.05.2023 17:51

ÇESK'İn Şampiyonluk Maçı Takvimi Belli Oldu

Cumartesi günü İstanbul Efendileri'ni yenerek Türkiye Basketbol 1 Ligi'ne çıkan Çayırova Belediyespor BASKET, bu lige çıkan diğer takım Kapaklıspor ile şampiyonluk maçı oynayacak. Maçın programı belli oldu...

ÇESK

İki yıl önce amatör olarak başlayan ve 2022 yılında erkekler bölgesel basketbol ligi kupasını müzesine getiren Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, Kapaklıspor ile 31 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00’de İstanbul Ahmet  Cömert Spor Salonu’nda final maçına çıkacak. Çayırova Belediyesi son müsabakayı da kazanarak şampiyonluk kupası ile Çayırova’a dönmek istiyor.

 

ÇİFÇİ’DEN TAM DESTEK

Yaptığı atılım ve yatırımlarla Çayırova’yı Spor kenti yapan, birçok branşta Çayırova’ya başarılar kazandıran Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de yarı final son maçını tribünden izleyerek takıma destek oldu.

SPOR KENTİ ÇAYIROVA

Göreve geldiklerinde kente sporu sevdirecek ve geliştirecek etkinlikler yaptıklarını, yeni atılım ve yatırımlarla Çayırova’yı spor kenti yaptıklarını ifade eden Çiftçi,  iki yıl önce sokak basketbolu ile başlayan serüvenin başarılarla sürmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Çiftçi, sezon boyu mücadele ederek finale kalan ve birinci ligi garantileyen oyuncuları, kulüp yöneticilerini, teknik kadroyu ve desteğini esirgemeyen tüm taraftarlara teşekkür etti.  Çayırova’lıları 31 Mayıs’ta oynanacak final maçına davet eden Çiftçi, bu maçı da kazanarak kupayı müzeye getirmek istediklerini sözlerine ekledi.

GALATASARAY'IN EVİ GİBİ

Maçın oynanacağı  Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu ‘nda birçok farklı spor müsabakasının yanı sıra Basketbol Süper Ligi maçlarını da yapmaktadır. 2005 yılından beri Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı maçlarına, 2017 yılından itibaren ise Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ve Galatasaray Genç Erkek Basketbol Takımı maçlarına da ev sahipliği yapmaktadır. Salon rakip Kapaklıspor’a 107 km uzaklıkta Çayırova'ya ise 73 km uzaklıkta… Salon Marmaray ile gelecek olan Çayırovalılar için hemen istasyonun yanında… 


Anahtar Kelimeler: ' Şampiyonluk Takvimi Belli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.