ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 17.08.2024 11:06 Güncelleme: 17.08.2024 11:17
ÇESK

ÇESK'in Mimarları Tribünden Eksik Olmayacak

2024-2025 sezonunda mali nedenlerle lige giremeyen birçok kulübe karşılık, Çayırova Belediyespor Basket'i yeni sezona hazırlayan perde arkasında ki güçleri tribünde de destek verecek.

Maddi yetersizlikten dolayı bu sezon lige  girmeme kararı alan Samsunspor'un yanısıra aynı nedenden dolayı belirsizlik içinde kördüğüm yaşayan Bornova Belediyesi Karşıyakaspor, Kapaklıspor gibi basketbolun ekol kulüplerine karşılık Çayırova Belediyespor'a verdikleri destekle yeni sezona hazırlayan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Özel Kalem Müdürü Aydın Turan tribün desteğini de eksik etmeyecek. yeni sezon için ideal bir kadro kurulmasını sağlayan, teknik ekip ve stfaf görevlilerini tamamlayan, hazırlık maçı program takvimi oluşturan Çayırova Belediyespor'da üst yönetim Başkan Çiftçi ve kulübün sorumlusu Aydın Turan üstlerine düşeni fazlasıyla yaptılar. İlçede basketbola gönül veren gençlerin ideali ve hedefinde bir takım oluşturan, 3 senede 2 şampiyonluk kazanan ve Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselmesini sağlayan Başkan Çiftçi ve Turan,  diğer takımlar gibi kulübün kapanma  riskinden uzak bir güzergahı başarıyla ortaya çıkardılar. Başkan Çiftçi ve Aydın Turan lig maçlarında da tribünde yerlerini alarak takıma maddi desteğin yanısıra manevi desteklerinide eksik etmeyeceklerini belirttiler.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.