ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 29.10.2023 19:05 Güncelleme: 29.10.2023 19:08

ÇESK'in Evinde Yüzü Gülmedi, Gülmüyor...

Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Çayırova Belediyespor bu sezon evinde kazanamama hastalığından Balıkesir Büyükşehir Belediyespor karşısında da kurtulamadı. 66-76

ÇESK

Yeni transferleri Eray ve İlkan'ın da süre aldığı karşılaşmada Çayırova Belediyespor bu sezon Kapaklı, Fenerbahçe, Kocaeli Kağıtspor'dan sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne de yenilerek büyük bir fırsat tepti.
Karşılaşmaya istekli başlayan ancak ilk periyot ortalarında bu üstün oyununu rakibe kaptıran ÇESK, rakibin kazanma ümidini ilerleyen dakikalarda da artırdı. Rakibine göre daha ağır oyuncularla sahada yer almak isteyen Koç Fatih Emre Gezer'in bu tercihi temsilcimize pahalıya mal oldu. Oğuz Savaş'ın 24 dakika oyunda kaldığı karşılaşma sonrasında ÇESK taraftarları Koç Gezer'i eleştiri hedefine koydu.Yeni transfer İlkan Karaman ilk maçında sahanın en hareketli ve hırslı oyuncusu olarak dikkat çekerken diğer transfer Eray bekleneni veremedi. Kendall'ın da vasatın üstüne çıkamadığı karşılaşmada 27 üçlük denemesinden sadece 6'sı potayla buluştu. Savunma zaafları devam eden, maç kazanma motivasyonu oluşturamayan temsilcimiz gelecek hafta Ankara'da Gölbaşı Belediyespor'a konuk olacak.

 

 


Anahtar Kelimeler: ' Evinde Gülmedi Gülmüyor...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.