ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 08.07.2024 12:38

ÇESK'İn Durumu Onun İki Dudağı Arasında

Çayırova Belediyespor Basket Takımı, Türkiye Basketbol Ligi yeni sezonunda transferlerini yapmak kadrosunu oluşturmak için Aydın Turan'dan gelecek işareti bekliyor.

ÇESK

Bu sezon Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı'ndan birinci dereceden sorulu isim olarak elini taşın altına koyan Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan, yeni sezon mali yapılanması için sponsor kuruluşların kapısını aşındırmaya devam ediyor. Takımın şampiyonlk hedefinde bir yapılanmaya bürünmesi için kolları sıvayan ve çalışmalarını bu yönde sürdüren Aydın Turan, şayet ziyaretlerinde istediği katkı ve desteği elde ettiğinde ÇESK yönetimine transfer konusunda yolu açacak.

TAKIM SIFIRLANDI
Özel Kalem Müdürü Aydın Turan basketbol takımının gerekli mali yapıya ulaşması için katkı ve dstek arayışlarını sürdürürken ÇESK Yönetimi'de bekleyiş içindeler. Geçen sezondan sözleşmeleri opsiyonlu olarak devam eden oyuncular dahi serbest kalırken henüz takıma katılan yeni bir oyuncu ismi yok. Başantrenör Şemsettin Baş ile yolların ayrılmasının ardından takımın yeni hocası konusunda ki belirsizlikte sürüyor. Bu arada Çağdaş Bodrumspor ile yollarını ayıran Ender Arslan ile görüşen ÇESK Yönetimi, bütçe konusunda ki belirsizlik nedeniyle bu transferi de sonuçlandıramadı.


Anahtar Kelimeler: ' Durumu Dudağı Arasında

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.