ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 13.08.2024 15:19 Güncelleme: 13.08.2024 15:28

ÇESK'in Bodrum Maçı İptal

Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Çayırova Belediyespor'un Bodrumspor ile Bodrum'da oynamayı planladığı hazırlık maçı programdan çıkarıldı.

ÇESK

Geçen sezon Süper Lig'de mücadele ederken Muğla'da maçlarını oynayan, TBL'ye düşmesiyle tekrar Bodrum Spor Salonu'na geçiş yapan ve yeni sezon için tadilat çalışmaları yapılan salonun müsabakaya elverişsiz olması da ÇESK'in Bodrum programını değiştirmesine neden oldu. Ayrıca takımın belediye kanadında ki sorumlusu Aydın Turan'ın hazırlık maçlarında en uzak kent olarak Ankara'yı belirlemesi de Bodrumspor ile oynanacak olan hazırlık maçının iptaline neden oldu. ÇESK'in hazırlık süreci ve sezon süreci dahil tüm mali hesaplarda ince elediklerini sık dokuduklarını belirten Turan, "Yalova, İstanbul Takımları, Ankara Takımları ile hazırlık maçları programlayacağız."dedi.

TURAN: ÇOK PARA HARCAYAN TAKIMLARIDA GÖRDÜK

Bu sene mütevazi bir bütçe ile mütevazi bir takım oluşturduklarını da belirten Aydın Turan, "Çok para harcamak çok başarılı omak anlamı taşımıyor. Geçtiğimiz sezonlarda ciddi bütçeler harcayan takımların başarılı olamadığını da gördük. Bizim amacımız salona gelen basketbolseverlere heyecan oluşturacak, keyif yaşatacak bir takım oluşturmak. Belki bir çok maçı kaybedebiliriz. Belki de ligden düşeriz. Ama derdimiz bölge sporseverine keyif yaşatmak. Mevcut transferlerimizle de mücadele eden, maç kazanma ve ekip ruhu oluşturan bir yapıya bürüneceğiz. Hocamızın bunu sağlayacağını düşünüyorum." dedi.

BÜTÇE AŞIMI  KESİNLİKLE YOK

"Sezon başında oluşturduğumuz kadro ile ligi tamamlayacağız."  diyen ÇESK'in belediye kanadı sorumlusu Aydın Turan, " Kimse ilerleyen haftalarda bütçe yetmedi. Yeni oyuncu almamız gerekiyor. Hoca değiştireceğiz. Transfer yapmamız lazım diye gelmesin. Bu süreçte alınan oyuncular, teknik ekip kurgusu bilinçli ve nokta atışı anlayışı ile yapılıyor. Oyuncularda, teknik ekipte, yöneticilerimizde ona göre sezona hazırlanmalı." dedi.

KONGREDE RENKLİ İSİMLER OLMALI

Çayırova Eğitim ve Spor Kulübü Yönetimi için de açıklamalarda bulunan Turan, "Yapılacak kongrede çok seslilik olsun istiyorum. İlçede yaşayan her kesimden insanlar olmalı. Sanayicisi, esnafı, gazetecisi, tüccarı olmalı. Maçı kazandığımızda dahi, olumsuz yanlarımızı ortaya koyabilen, eksiğimizi, yanlışımızı konuşabilen isimler yönetimde olsun istiyorum. Yapılacak kongrede yönetim kurgusunu da buna göre planlıyorum."dedi.


Anahtar Kelimeler: ' Bodrum İptal

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.