ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 13.05.2024 19:36
ÇESK

ÇESK'in 1 Numaralı İsmi Aydın Turan olacak

Sadece Çayırova'nın değil bölgemizin en vizyon kulüplerinde Çayırova Belediyespor Basket, gelecek sene Türkiye Basketbol Ligi macerasına devam edecek. Temsilcimizde yapılanma süreci başladı.

Bölgesel Lig şampiyonluğu ve Türkiye Basketbol 2.Ligi şampiyonluğu döneminde takımın en önemli destekçisi ve sorumlusu olan Kenan Tuzcu'nun Belediye Başkanlığı aday adayı girişimi nedeniyle istifa etmesinin ardından kulübün sorumluluğu bir diğer Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa'ya devredilmişti. Seçim sürecinde daha çok siyasi çalışmalarla ilgilenen Sadettin Arıkboğa'nın boşluğu Özel Kalem Müdürü Aydın Turan ile doldurulmuştu. Aydın Turan yönetiminde ki Çayırova Belediyespor Basket Takımı'nın play off'a kalma başarısı göstermesi, kulüp yönetimine verdiği destek nedeniyle Aydın Turan'ın ÇESK üzerinde ki sorumluluğu yeni sezonda da devam edecek. Özel Kalem Müdürü Aydın Turan, gömnderilecek oyuncular, transfer edilecek oyuncular, mevcut teknik ekibin devamı yada kulüpğten ayrılmasına ilişkin son karar için en önemli karar verici olacak.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.