Tarih: 15.01.2024 09:08

ÇESK'E KAPAKLISPOR FRENİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Yakaldığı 3 maçlık galibiyet serisi ile Tekirdağ'a giden Çayırova Belediyespor'a, Kapaklıspor'dan çelme geldi. Maça dengeli başlayan iki ekip karşılıklı sayılarla ilk çeyrekte mücadeleci bir tavır sergiledi. 20-19 ilk çeyreği önde tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıda Greenen'in 3 faul almasıyla ideal 5'inde eksilmeye başladı.2.çeyrek başında fırtına gibi esen ÇESK, bu üstünüğünü koruyamasada ilk yarıda soyunma odasına 46-48 üstünlükle girdi. 
İKİNCİ YARIDA ÇESK TUTULMASI
İkinci yarıya tutuk başlayan temsilcimize karşı evsahibi Kapaklıspor daha istekli bir oyun ortaya koyarken Jefferson ve Franklin ikilisine Nikolov'da ayak uydurunca sayı üretmeyede devam etti.Son çeyrekte farkı artırmaya devam eden Kapaklıspor'a karşı temsilcimiz direnç göstermek istese de Nikolov'un 3 sayı denemeleri potayla buluştu. Son çeyreğin bitimine 3 dakika kala Çayırova Belediyespor farkı 6'ya indirse de maçı kazanma başarısı elde edemedi.
CAN ALTINTIĞ SOYUNMA ODASINA GÖNDERİLDİ
Temsilcimiz ÇESK'in sportif direktörü Can Altıntığ kendisine küfür edildiği gerekçesiyle rakip takım istatikçisi ile girdiği tartışmaya tüm benç dahil oldu. Kısa süreli duran karşılamada maçın hakemleri, Can Altıntığ'ı diskalifiye ederek soyunma odasına gönderdi. Üst üste gelen teknik fauller hem maçın soğumasına hem de temsilcimizde konsantrasyon bozulmasına nbeden oldu.
ÜSTEKİLERİ DEVİRİYORUZ ALTTAKİLERE YENİLİYORUZ
Çayırova Belediyespor bu sezon Kapaklıspor maçı da dahil kaybettiği karşılaşmaların çoğunluğu puan cetvelinde kendisinin altındaki takımlara karşı oldu. Ligin zirvesinde yer alan, Sigortam.net, Konyaspor, Iğdırspor, Mersin Büyükşehir Belediyespor gibi takımlara karşı üstünlük sağlarken, Kocaeli Büyükşehir, Balıkesir Büyükşehir, Kapaklıspor, TED Koleji ve ligin dibine demir atan Ankaragücü'ne boyun eğdi. 19.Haftada Ankaragücü ve Iğdır maçı bugün oynanacak. Maç fazlalığı ile ÇESK haftayı 5. sırada tamamlarken Başkent'e oynanacak maç sonrası 6. sırada Finalspor maçını bekleyecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —