ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 25.11.2023 00:21

ÇESK'e AKDİLEK ELİ Değidi

Çayırova Belediyespor Basket'in başına KOÇ olarak görevlendirilen Enes Akdilek, 10 günlük çalışmanın ardından Türkiye Basketbol Ligi liderini devirerek büyük sevinç yaşadı.

ÇESK

Geçtiğimiz sezon antrenör değişikliğinin ardından takımın başına görevlendirilen ve soru başaran Enes Akdilek, ÇESK'in şampiyonluğuna önemli bir katkı yapmıştı. Şampiyonluğun ardından Türkiye Basketbol Ligi'nde boy gösteren ÇESK'te istenilen istikrar sağlanamayınca ÇESK Yönetimi bir kez daha Enes Akdilek'i takıma BAŞ Antrenör olarak görev verdi. Akdilek'in takımın başına gelmesiyle özellikle lider sigortam.net  karşısında önemli bir performans sergileyen oyuncular takım ruhunuda geri kazandıkları gözlendi.

Sahada mücadele eden 5'in uyumu ve ahengi, savunmada ki istikarar, maç sonuna kadar disiplin anlayışından vazgeçmeme, sertleşen oyuna ayak uydurma, üçlük atışlardaki istatistiğin artması, bireysel oyuncu performansından çok takım oyunu organizasyonları, savunma ve hücum ribauntlarındaki başarı ivmesi, top çalma ve top hakimiyeti başarısıi fiziksel olarak ayakta kalma gibi birçok unsurun düzeliyor görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Lider sigortam.net karşısında ki oyun salonda ki maçı izelemeye gelen basketbolseverler kadar oyuncu grubununda büyük zevk almasına neden olurken maç sonunda ki galibiyet sevinci ve coşkusu ile adeta özlem giderildi. ÇESK lider karşısına çıkarken son 8 maçta sadece 1 galibiyete imza atabilmiş play off hedefinden uzaklaşırken alt sıralara doğru gerilemişti. Haftanın açılış maçını kazanan ÇESK oynadığı fazla maç sayısına göre 3 basamak yükseldi.


Anahtar Kelimeler: ' AKDİLEK Değidi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.