ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 07.04.2023 19:35 Güncelleme: 07.04.2023 19:40

ÇESK TUZCU'YLA MUTLU

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nin ilk maçı olan Yalovaspor deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu grup maçlarının sonuncusunda da tribünde ki yerini alarak liderliğin keyfini çıkardı.

ÇESK TUZCU

Son iki senedir basketbol branşına önem ve detek veren Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile birlikte omuz omuza veren Belediye Başkan Yardımcısı kenan Tuzcu  örnek gösterilecek bir ekip çalışması ile   yenilmez bir takım ortaya çıkardılar. Oynadığı 18 maçta 17 galibiyet alarak Türkiye Basketbol 2.Ligi C Grubu'nu lider tamamlayan ve adını çeyrek finale yazdıran çayırova Belediyespor BASKET  takımının sadece yapılanmasında değil tribünde de desteğini esirgemeyen Başkan Çiftçi ve Başkan Yardımcısı Tuzcu maç sonunda hep mutlu salonu terkettiler.  

 ÜSKÜDAR GALİBİYETİ İLE  GRUP MAÇLARINA NOKTA KOYDU 

 ÇESK Grup maçlarının sonunda bugün kendi salonunda Üsküdar belediyespor'u da yenerek gücünü bir kez daha ortaya koydu. İlk periyot ve 2. periyotta rakibi temsilcimiz ÇESK ile başa baş bir mücadele örneği gösteren konuk takım Üsküdar Belediyespor, ikinci yarıda ne skora ne de mücadeleye tutunamadı ve parkeden üzülerek Üsküdar'a gitti. 74-52


Anahtar Kelimeler: TUZCU' MUTLU

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.