ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 06.11.2023 12:00

ÇESK TEPETAKLAK

Çayırova Belediyespor yeni transferleri Diante Watson ve Phil Greene forma giydiği karşılaşmada da kazanamadı. Başkent'te zayıf rakibi Gölbaşı TED Koleji'ne mağlup olan ÇESK, Çayırova'ya boynu bükük döndü.

ÇESK TEPETAKLAK


Sahada kötü performans sergileyen bazı oyuncuları oynatmakta ısrarcı olan, haftalardır devam eden saha içi sorunları çözmekte başarılı olamayan, daha ligin 9.haftasında Eray, İlkan, Diante Watson ve Diante Watson transferleri ile çözüm arayan Koç Fatih Emre Gezer mağlubiyet maceralarına bir yenisini ekledi.
Türkiye Basketbol Ligi'nde bölgemizi temsil eden Çayırova Belediyespor, taraftarlarına yeni liginde ve yeni sezonunda henüz iç saha galibiyet sevinci yaşatamazken, dış sahada da vasat rakip TED Koleji karşısında farklı mağlup oldu.

TED maça Julien Ducree’nin sayılarıyla başladı, 4. dakikayı 12-5 önde geçti. Çayırova uzunlarıyla oyunu dengeledi, periyod sonunda farkı 2 sayıya (20-18) düşürdü.

İkinci periyod boyunca TED skoru önde götürdü ancak farkı 3 sayının üzerine çıkarmadı. Çayırova’ya göre boyalı alanı daha efektif kullandı ve devreyi 39-36 önde bitirdi.

Üçüncü periyodda TED’de Cengizhan İvedi etkili oldu, Çayırova İlkan Karaman ile oyunu zorlasa da son çeyreğe ev sahibi ekip 64-54 önde girdi.

Dördüncü çeyreğe 7-2 ile başlayan TED 2. dakikada farkı 15 sayıya (71-56) çıkardı ve günü rahat bir galibiyetle kapattı: 86-73.

Öne çıkanlar…
TED Ankara Kolejliler: Teyvon Myers 23 sayı, 6 asist, Caner Ercan 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Julien Ducree 17 sayı, 11 ribaund, Cengizhan İvedi 13 sayı (3/5 üçlük), 3 3ibaund, 2 asist
Çayırova Belediyesi: Diante Watson 25 sayı (5/15 üçlük), 11 asist, 2 ribaund, Phil Greene 11 sayı (1/8 üçlük), 3 ribaund, Oğuz Savaş 11 sayı, 5 ribaund


Anahtar Kelimeler: TEPETAKLAK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.