ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 15.10.2023 01:33 Güncelleme: 15.10.2023 13:33

ÇESK Surlardan Aşağı Yuvarlandı....93-65

Bu sezon deplasmanda hiç yenilmeyen Çayırova Belediyespor, İstanbul'da mağlubiyet siftahı yaptı.

ÇESK Surlardan Aşağı Yuvarlandı....93-65

Türkiye Basketbol Ligi 5. haftasında Esenler Erok'a konuk olan temsilcimiz galibiyet adına hiçbir varlık gösteremedi. Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu parkelerine Fenerbahçe Koleji maçının telafisini yapma hedefi ile çıkan Çayırova Belediyespor geride kalan 5 haftanın en kötü oyununu sergiledi. Rakip alanda topu potayla buluşturmakta büyük sıkıntılar yaşayan temsilcimiz, Koç Fatih Emre Gezer'in gerek oyun taktiği gerekse sahaya sürdüğü oyuncular galibiyet adına merhem olmadı. Fianlspor maçında ihraç olan, Kapaklıspor maçında hayal kırıklığı yaratan, Fenerbahçe Koleji maçında da beklenen prformansı sahaya yansıtamayan Oğuz Savaş, Esenler Erokspor maçında da kötü oyununa bir yenisini ekledi. Kendall hareketli bir oyun yansıtsa da ürettiği skor galibiyet adına yeterli olmadı. Hiç geri düşmeyen Erok fast break sayılarında 17-6, asistte 23-16 üstünlük sağladı. Erok periyodları 21-14, 48-31, 73-46 önde bitirdi.

Öne çıkanlar…

Esenler Erok: James Woodard 30 sayı (6/9 üçlük), 3 ribaund, 7 asist, Altan Erol 14 sayı (2/3 üçlük), 2 asist, Oğulcan Baykan 11 sayı, 3 asist, Tuna Han Dikmen 18 sayı, 6 ribaund
Çayırova Belediyesi: Kendal Smith, Kutay Akpulat 12 sayı, 2 ribaund

 

RAKİP ÇARŞAMBA GÜNÜ KOCAELİ KAĞITSPOR

Temsilcimiz ligin 6. haftasında sahasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'u ağırlayacak. Hafta sonu Başkent'te Ormanspor'a konuk olacak olan Çayırova Belediyespor, bu deplasman öncesi sahasında kentlisini yenerek hem moral bulmak hem de ilk iç saha maçını kazanmak istiyor.


Anahtar Kelimeler: Surlardan Aşağı Yuvarlandı....-

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.