ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 09.08.2023 18:59 Güncelleme: 09.08.2023 19:10

ÇESK Pazartesi Evine Dönecek

Yeni sezon hazırlıklarını Darıca'da sürdüren Çayırova Belediyespor BASKET, yeni haftada çalışmalarına Çayırova'da devam edecek.

ÇESK Pazartesi Evine Dönecek

Çayırova Spor Salonu'ndaki çalışmalar nedeniyle sezonu Darıca'da açan ve cumaya kadar çalışmalarını bu ilçe de sürdürecek olan ÇESK, pazartesi gününden itibaren hazırlıklarına evinde devam edecek.

YABANCILAR HENÜZ KATILMADI

Sezonu Darıca'da açan Çayırova Belediyespor BASKET, çalışmalarına yerli transferleri ve geçen sezon kadrosundan yeni sezon için anlaştığı oyuncular ile devam ediyor. Amerikalı oyuncuların henüz katılmadığı oyuncu grubu kültür fizik, kondüsyon ve uyum çalışmaları ile sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

KUTAY KALDIĞI YERDEN

Sezonun henüz ilk hazırlık antrenmanlarında göz dolduran oyuncular arasında başı Kutay Akpulat çekiyor. Antrenmandaki hırsı, istekli çalışması ve heyecanı diğer oyuncu grubuna örnek oluyor.

GEZER'DEN TERAPİ ÜZERİNE TERAPİ

Yeni sezonda takımın başantrenörü Fatih Emre Gezer, başta kaptan Serhat Uğur olmak üzere neredeyse tüm oyuncularla antrenman esnasında ikili görüşmeler yaparak tecrübesini yansıtıyor.

 


Anahtar Kelimeler: Pazartesi Evine Dönecek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.