ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 07.11.2023 18:21 Güncelleme: 07.11.2023 18:22

ÇESK Özüne Dönüyor

Çayırova Belediyespor BASKET, Başantrenörlük görevine Enes Akdilek'i getirmesinin ardından sportif direktör olarak da takımın tecrübeli ismi Can Altıntığ'ı atadı.

ÇESK Özüne Dönüyor

Geçen sezon Doğan Deniz ile yolları ayırmasının ardından Enes Akdilek ile şampiyonluk ipini göğüsleyen ÇESK, o süreçte bençte Akdilek'e büyük katkı sağlayan Can Altıntığ'ı sportif direktör olarak görevlendirdi.

Zaman zaman özel sorunlar yaşayan oyuncuları terapi etmesi, sorunların çözülmesinde ikili ilişkilerini devreye sokması ile bilinen Can Altıtığ bu sezona şanssız bir sakatlık ile başladı. Sakatlığının ardından Ormanspor maçıyla güzel bir dönüş yapan ancak yine bir Ankara deplasmanı olan TED Koleji maçında sakatlığı tekrar eden Can Altıntığ'dan yönetim farklı bir şekilde yararlanma kararı aldı.  ÇESK Yönetiminin Türkiye Basketbol Ligi'nin tecrübeli ismi Can Altıntığ'a sportif direktör olarak görev vermesi, Enes Akdilek'i baş antrenör olarak görevlendirmesi, oyuncuların saha içi ve saha dışı süreçleri ile net toplantılar yapmasına ilişkin taraftarlar “Özümüze dönmüş başladı. Bundan sonra takımımızdan daha iyi sonuçlar alacağımızdan şüphemiz yok. Kaybetsek dahi en azından mücadelemiz, hırsımız ve kazanma isteğimizin olduğu bir ekip izleyeceğiz." yorumunu yaptılar…

 


Anahtar Kelimeler: Özüne Dönüyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.