ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 20.08.2024 15:16

ÇESK Kavanoz'dan İzmir'i Çekti

Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Çayırova Belediyespor BASKET'in 2024-2025 sezonu fikstürü İstanbul'da belirlendi.

ÇESK Kavanoz

Zeytinburnu Spor Gelişim Merkezi'nde düzenlenen fikstür çekim törenine Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu katılırken Çayırova Belediyespor Basket'i Kulüp Başkanı Hasan Akan, Genel Koordinatör Okan Gençoğlu, Belediye Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu ve Sportif Direktör Can Altıntığ temsil etti.

İLK HAFTA BURALARDAYIZ
Çayırova Belediyespor BASKET ilk hafta evinde İzmir ekibi Bornova Belediyesi Karşıyakaspor'u konuk ederken ikinci ve üçüncü haftada İstanbul'da galibiyet arayacak. Esenler Erokspor ve Haremspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz 4.haftada Başkent Temsilcisi OGM Ormanspor'u konuk edecek. Temsilcimiz 5.haftada Gaziantepspor'a konuk olacak.

SALON PROJESİ TÜRKOĞLU'NA ANLATILDI
Çayırova Belediyespor'u temsil eden heyet, kura çekimi sonrasında Çayırova'da yapımı devam eden spor salonunu tanıttı. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Çayırova'da bir kupa finali ve milli maç için incelemelerden sonra planlayabileceğini belirtti.

 


Anahtar Kelimeler: Kavanoz' İzmir' Çekti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.