ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 07.08.2023 23:36 Güncelleme: 07.08.2023 23:54

ÇESK KAPANIYOR

Son iki sezonu şampiyonluklarla tamamlayarak Türkiye Basketbol 1.Ligi'ne Yükselen ÇESK Basketbol Takımı, kamp yerini tespit ederek kendisini dış dünyaya kapatmaya hazırlanıyor.

ÇESK KAPANIYOR

Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne yükselerek bölgemizin gururu olan Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı  Koç Fatih Emre Gezer tarafından kamp programına girecek. Kendisini dış dünyaya kapatarak, antrenman ve özel maçlar ile yeni sezon ve yeni ligine hazırlanacak olan ÇESK, kamp yeri seçimini de Koç Gezer'e bıraktı. Basketbol takımlarının yoğun olduğu, özel maç ortamının sağlanacağı bir bölgeyi kamp yeri seçmek üzere ince eleyen sık dokuyan Koç Fatih Emre Gezer, araştırmalarını sonlandırdığında kamp bölgesinde kendi içine kapanacak…

YÜCEL DE A TAKIMDA

ÇESK altyapısında yetişen  Ahmetcan Yücel ile de sözleşme imzalayan Çayırova Belediyespor BASKET, kendi değerlerini de üst lige ve A Takımına taşıma başarısı gösterdi.


Anahtar Kelimeler: KAPANIYOR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.