ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 24.09.2024 09:26

ÇESK, Harem Mesaisinde

Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Çayırova Belediyespor, deplasmanda oynayacağı 3. hafta karşılaşması Haremspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

ÇESK, Harem Mesaisinde

Sezona evinde galibiyetle başlayan, 2.hafta İstanbul deplasmanında iyi oyununun sonuna galibiyeti ekleyemeyen Çayırova Belediyespor, 3.hafta da Haremspor'a konuk olacak.  29 Eylül saat 16.00'da Beylikdüzü Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma öncesinde Çayırova Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor. Çayırova Belediyespor cumartesi gününe kadar taktik, teknik, fizik ve kondüsyon çalışmalarını kendi tesislerinde yaparken,maçtan bir gün önce İstanbul'a giderek maç kampına girecek. Maç saatini İstanbul'da bekleyecek olan Çayırova Belediyespor, rakibi karşısında favori görünüyor.

2 TAKIMDA 1 GALİBİYET 1 MAĞLUBİYET ALDI

Haremspor ilk hafta Esenler Erokspor karşısında ligin en farklı mağlup olan ikinci takımı oldu. Çayırova Belediyespor ise ilk hafta ligin en farklıgalibiyetini elde ederek liderlik koltuğuna oturdu. TBL'de ikinci haftada Haremspor büyük bir sürpriz yaparak  ligin flaş ekibi Trabzonspor'u deplasmanda mağlup etti. Maça 22-0 önde başlayan Haremspor maç sonunda sıkıntılı süreler yaşasada İstanbul'a galibiyet puanları ile döndü. Çayırova Belediyespor ise Sinan Erdem Spor Salonu'nda Esenler Erokspor ile ikinci hafta maçına çıktı. 3 periyot boyunca üstün oynayan Çayırova Belediyespor maçın son 3 dakikasında rakibine üstünlüğü kaptırdı ve sezonun ilk mağlubiyetini aldı.

 


Anahtar Kelimeler: Harem Mesaisinde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.