ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 24.10.2023 12:59

ÇESK EVE DÖNÜŞ MAÇINDA

Bu sezon evinde galibiyet siftahı yapamayan Çayırova Belediyespor BASKET, şeytanın bacağını Balıkesir Büyükşehir karşısında kırmak istiyor.

ÇESK EVE DÖNÜŞ MAÇINDA

Türkiye Basketbol Ligi Temsilcimiz ÇESK, bu sezon oynadığı 7 maçta 3 galşibiyet alırken, hep deplasmanda kazandı. Çayırova Spor Salonu'na gelen taraftarları nın boynunu büken Çayırova Belediyespor bu kez sevindirmek istiyor. Ligin matematiksel hesapları açısından da mutlaka kazanması gereken bir karşılaşmaya çıkacak olan Çayırova Belediyespor, haftasonu oynayacağı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.  ÇESK gibi 7 maçta 3 galibiyete imza atan Balıkesir ekibi, istikrarsız bir lig serüveni yaşıyor. ÇESK evinde oynayacağı bu maçı kazandığı takdirde hem zirve yarışındaki takımların arasına girecek, hem de bu sezon ilk kez evinde maç kazanma yolunda siftah yapacak. 


Anahtar Kelimeler: DÖNÜŞ MAÇINDA

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.