ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 03.01.2024 19:51

ÇESK Disiplinden Uzaklaştı

Çayırova Belediyespor Türkiye Basketbol Ligi'nde ilk yarıyı geride bırakırken sadece bir kez TBF Disiplin Kurulu'na sevk edildi. ÇESK skor başarılarının yanısıra ceza almaktan uzak istikrarı ile de dikkat çekti.

ÇESK Disiplinden Uzaklaştı

Türkiye Basketbol Ligi'nde 17 maçlık ilk yarı bölümünüğ geride bırakan Çayırova belediyespor Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'na neredeyse hiç sevk edilmedi denecek kadar bir süreç yaşadı. Gerek dış sahada gerekse kendi evinde centilmence mücadele ederek salonu terkeden Çayırova Belediyespor, sadece bir kez  Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Koç Enes Akdilek'in teknik adam kartını takmamasından dolayı disiplinlin kurulu ile muhatap olan ÇESK'e bu sevkten de ceza çıkmadı ve ihtar edildi. Türkiye Basketbol 2.Lig sürecinde şampiyonluk yaşamasına karşılık birçok kez disiplin kurulu toplantılarında masaya gelen ÇESK farklı rakamlarda para cezası almıştı. ÇESK Yönetimi takımın puan tablosundaki başarısının yanısıra , centilmen, sempatik, rakibine , hakemlere ve seyirciye saygılı bir karakter takımı durumunu korumayı ayrıca hedefine koyarken ligin ilk yarısında da bunu başardı.


Anahtar Kelimeler: Disiplinden Uzaklaştı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.