ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 20.12.2023 15:30 Güncelleme: 20.12.2023 15:38

ÇESK Dışarda Aslan Evinde Kuzu

Türkiye Basketbol Ligi'nde 15.Haftayı geride bırakan Çayırova Belediyespor lige dış sahada aldığı galibiyetlerle tutunuyor. ÇESKevinde sadece 2 maç kazanarak taraftarını sevindirdi.

ÇESK Dışarda Aslan Evinde Kuzu

Türkiye Basketbol Ligi'nde bölgemizi temsil eden Çayırova Belediyespor yeni sezona salonunu da yenileyerek girdi. Rakip takımların özenerek baktığı, Avrupa ve Amerika standartlarında bir restore gören Çayırova Spor Salonu ne yazık ki temsilcimize olumlu yansımadı. Ligde 15 maçı geride bırakan temsilcimiz Çayırova Belediyespor evinde oynadığı karşılaşmalarda Bornova Belediyespor Karşıyaka ve Sigortam.net'i yenerek taraftarını sevindirebildi. Buna karşılık Çayırova Belediyespor deplasmanlarda Finalspor, Pizza Lazza Harem ve Iğdırspor gibi zorlu karşılaşmalardan zaferle ayrılarak play off grubuna kalma şansını sürdürüyor. İlk yarının son maçında Konyaspor'a konuk olacak olan Çayırova Belediyespor, deplasmanda kazanma  başarısını bu kentte de devam ettirmek istiyor. Seonun ikinci yarısına Iğdırspor'u konuk ederek start verecek olan temsilcimiz iç saha grafiğini ikinci yarıda yükseltmesi ve taraftarlarını salondan sevinerek evlerine göndermesi bekleniliyor. Öte yandan haftanın takımını belirleyen basketbol yayınları bu sezon dördüncü kez Çayırova Belediyespor'u mağlup eden takımları Haftanın Takımı olarak ilan ederken son haftada Çayırova Spor Salonu'nda temsilcimizi yenen Ankaragücü'de haftanın takımı oldu.


Anahtar Kelimeler: Dışarda Aslan Evinde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.