ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 26.09.2024 21:02 Güncelleme: 26.09.2024 21:15

ÇESK Dış Dünyaya Kapandı

Türkiye Basketbol Ligi'nde bölgemizi başarıyla temsil eden Çayırova Belediyespor, haftasonu oynanacak olan Haremspor hazırlıklarına Koç Gençoğlu nezaretinde devam etti.

ÇESK Dış Dünyaya Kapandı

Mazisi başarılarla dolu, basketbol camiasının İmparator ünvanını yakıştırdığı, Süper Lig, TBL ve TBL 2'de birçok takımla şampiyonluk zaferleri yaşayan Başantrenör Engin Gençoğlu'nun kafasında haftasonu oynanacak olan Haremspor maçıyla birlikte kendi sahasında konuk edeceği ANKARA OGM Ormanspor ve Gaziantepspor deplasmanlarından çıkacak galibiyet puanları da var. Ligin en bütçeli, kadrosunda 5 Süper Lig oyuncusu barındıran Esenler Erokspor maçında mucizevi maç yönetimi, hamleleri, sahada tuttuğu akıl dolu beşlerle üstün bir oyun oynatan ancak maçın son bölümündeki hakem kararları nedeniyle galibiyeti avuçlarından kaçıran Çayırova Belediyespor'a Koç Gençoğlu'nun oynattığı oyun sadece Çayırova camiasında değil ülke genelinde konuşuldu.

HAREM, ANKARA OGM VE GAZİANTEP'TE SERİ BEKLİYOR

Çayırova Belediyespor'un en büyük silahı olan, takıma katılımıyla büyük bir heyecan ve sevinç yaşatan Başantrenör Engin Gençoğlu'nun önümüzde ki 3 maçta oyuncularından seri galibiyetler beklediği de öğrenildi. Haremspor deplasmanından kayıpsız dönmenin planlarını yapan başarılı hoca Gençoğlu'nun evinde  ANKARA temsilcisine de kaza yapmak istemiyor. İpleri sıkı sıkı eline alan Koç Gençoğlu, sadece fizik, kondüsyon, taktik ve teknik dışında oyuncu kadrosunu da moral motivasyon olarak hazırlamanın ustalığını sergiliyor.

YÖNETİM TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Haremspor maçı hazırlıklarının perşembe ayağında 2 saatlik bir çalışma yapan teknik ekip ve oyuncu kadrsounu bölgesel ligden TBL sürecine kadar örneği görülmemiş bir başarı vizyonu ile yöneten Kulüp Başkanı Hasan Akan'da yalnız bırakmadı. ÇESK sporcularının dünya şampiyonalarında bronz madalya kazanmasına, futbol, voleybol, yüzme, ve diğer spor branşlarında bölgenin en fazla madalya ve kupa kazanılmasında en büyük pay sahibi olan ÇESK Başkanı Hasan Akan'ın yanısıra, Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu, Genel Koordinatör Okan Gençoğlu ve Sportif Direktör Can Altıntığ'da çalışmaları Çayırova Spor Salonu'nda takip etti. Başarılı başkan Hasan Akan, oyuncu ve teknik ekibe güvendiğini, Haremspor, ANKARA OGM ve Gaziantep maçlarından yara alamadan bir seri yaşayacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: Dünyaya Kapandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.