ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 26.01.2024 23:45

ÇESK ATAŞEHİR'DE KAYBOLDU

Türkiye Basketbol Ligi 21.hafta açılış maçında Ataşehir'de zor günler yaşayan Fenerbahçe'ye konuk olan Çayırova Belediyespor, boyun eğdi.

ÇESK ATAŞEHİR

Karşılaşmaya dengeli bir başlangıç yapsada her geçen süre de oyun kontrolünü rakibine kaptıran, oyun oynamasına, sayı üretmesine izin veren Çayırova Belediyespor maçın son anlarında farkı ikiye kadar düşürse de mağlup olmaktan kurtulamadı. Gününde Fenerbahçe, maçın son anlarına kadar temsilcimizin skor olarak yanına yaklaşmasına izin vermeyecek sayı üretimi sağlarken, Çayırova Belediyespormaçın son dakikasına kadar galibiyet için bir reaksiyon vermedi. Fenerbahçe yabancılarıyla etkili olduğu karşılaşma Çayırova Belediyespor'da Diante ve Greenıv alıştığım oyunlarını sergileyemedi. İlkan Karaman'ın bireysel oyun performansı takımı ayağa kaldırmaktan çok top kayıpları ürettiği sayları sildi, süpürdü. Son 4 maçını kaybederek temsilcimiz Çayırova Belediyespor'u ağırlayan Fenerbahçe farkı 17 sayıya kadar çıkarırken puan cetvelinde de ÇESK'İn dibine kadar geldi.


Anahtar Kelimeler: ATAŞEHİR' KAYBOLDU

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.