Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 29.01.2024 19:37 Güncelleme: 29.01.2024 21:36

CEPMİX Çayırova'da 2.Şubesini Açtı

Cep-Mix Özgürlük Mahallesi'nden sonra Yeni Mahalle 'de açtığı ikinci şubesiyle hizmete başladı. Açılış törenine yoğun katılım oldu.

CEPMİX Çayırova

 

 

Çayırova'nın sevilen esnaflarından Emirhan Kürşat Dülker'in sahipliğini yaptığı CEP-MİX Adnan Kahveci Caddesi üzerindeki işyerine bir yenisini Menderes Caddesi'nde ekledi.  CEP-MİX  Menderes caddesi No: 15 adresinde gerçekleşen ikinci şube açılış törenine renkli isimler katıldı. Çayırova belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez,  İş ve Siyaset Dünyasının sevilen ismi Baran Aydın, Çayırova Eski Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Çayırova İlçe Yöneticileri açılış töreninde yer alırken iş ve siyaset dünyasından birçok isimde açılışa çiçek ve çelenk gönderdi. CEP-MİX'in İlçede sevilen sahibi Emirhan Kürşat Dülker açılış programına bizaat katılan, çelenk ve çiçek gönderen, telefonla arayan, mesaj gönderen tüm dost ve müşterilerine teşekkür etti. Emirhan Kürşat Dülker'in kardeşi Talha Dülker ve babası Kazım Dülker'de kendisini bu özel günde yalnız bırakmayarak destek verdi.

 


Anahtar Kelimeler: CEPMİX Çayırova' .Şubesini

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.