Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 14.05.2022 23:07

CEP MİXS İLETİŞİM AÇILDI

Çayırova iş ve siyaset dünyasının genç ve sevilen ismi Emirhan Kürşat Dülker'in sahipliğini yaptığı Cep Mixs İletişim ile protokolünün, siyasi isimlerinin ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımı ile açıldı.

CEP MİXS İLETİŞİM AÇILDI

Çayırova iş ve siyaset dünyasının genç ve sevilen ismi Emirhan Kürşat Dülker'in sahipliğini yaptığı Cep Mixs İletişim ile protokolünün, siyasi isimlerinin ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımı ile açıldı. Dülker açılışıa katılan tüm isimlere teşekkür etti. Cep Mixs İletişim Sahibi Emirhan Kürşat Dülker, "Ak Parti Çayırova İlçe Başkanım Servet Günay  Bey'e, Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Saadettin Arıkboğa Bey'e, Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu  Bey'e, Milliyetçi Hareket Partisi Başkan vekili Ahmet Durak   Bey'e, Yeniden Refah Partisi Adem bey e , Bir Önceki Dönem Belediye Başkanımız Şevki Demirci Bey'e, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcımız Baran Aydin  Bey'e, Gelecek Partisi il Teşkilatlanma Başkanı Kağan Demirci Bey'e , Ak Parti Çayırova İlçe GençlikKolları Başkanı Murat Güveren Bey'e, Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş , Bir Önceki Dönem Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ibrahim Güler Bey'e, Sevgili dostlarıma Ve Çok Değerli Ailem'e
, Bu Mutlu Günümüzde Bizleri Yanlız bırakmadığı çok teşekkür ederim,"dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: İLETİŞİM AÇILDI

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.