Tarih: 28.02.2024 22:43

Çelenk Sevgisi Demirci'nin Yüzünü Güldürdü

Çayırova'nın iş, spor ve siyaset dünyasının en önde gelen isimleri arasında yer alan Erhan Çelenk, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak gençlerle buluşmasında izdiham yaşandı.

Çelenk Sevgisi Demirci

Kamuoyunda Karalın Askerleri takımına verdiği destekle sadece bölgemizde değil ülke spor gündemine adını yazdıran Erhan Çelenk siyasete attığı adımla da ses getirmeye devam ediyor. İYİ Parti Çayırova Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak 31 Mart Yerel seçimlerine ayrı bir renk getiren ve her hareketi ile Çayırova'da dikkat çeken Erhan Çelenk, bu akşam gençlerle buluşması adeta miting ortamına dönüştü. Erhan Çelenk'e gençlerin bu ilgisi partisinin belediye başkanı Şevki Demirci'yi oldukça memnun ederken, Çelenk'e sevgi seli caddelere sığmadı. Çayırova'nın gençlerine, kültür ve sanat gelişimlerine özellikle de spor aktivitelerine ayrı bir önem veren, işadamı olarak sınırsız yatırımlarını esirgemeyen Erhan Çelenk'in bu akşam gençlerle buluşmasına olan ilgi görülmeye değerdi. Erhan Çelenk'e gençlerin özel ilgisi, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci'yi memnun ederken, seçim statejisi, matematiği ve dengelerinde Erhan Çelenk ismi de ayrı bir aktçr olduğu görüldü.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.