Tarih: 05.10.2022 19:29

Çelenk Metal Kralın Askerleri Bir Futbol Takımından Çok Öte....

MİNİ FUTBOL TÜRKİYE DE ÇAYIROVA İlçesinin tanıtımı için mücadele eden ÇELENK METAL KRALIN ASKERLERİ bölge de spor adına yine bir çıkarma yaparak önemli isimlerle istişare yaptı.

Çelenk Metal Kralın Askerleri Bir Futbol Takımından Çok Öte....

MİNİ FUTBOL TÜRKİYE DE ÇAYIROVA İlçesinin tanıtımı için mücadele eden ÇELENK METAL KRALIN ASKERLERİ bölge de spor adına yine bir çıkarma yaparak önemli isimlerle istişare yaptı. Ziyaretler esnasında forma sunumları yapmayı da ihmal etmeyen başarılı ekip ilk olarak ŞENER GYD iş adamı Şener yılmaz ‘ı ziyaret etti. Düzenledikleri futbol turnuvası ve takımları için başarılar dilediler. Bölgenin güçlü inşaat firması BAŞOĞLU MÜHENDİSLİK'te spor ve sporcunun yanında olduklarını dile getirdiler ve mutlak destek vermek istediklerini ifade ettiler. ÇAYIROVA SPOR MÜDÜRÜ MUHAMMET NİZAMOĞLU’na Basketbol ve spordaki başarıları nedeniyle teşekkür ettiler ve herzaman yanında olduklarını ilettiler. Muhammet Nizamoğlu için KRALIN ASKERLERİ ekibi, "Çayırova sporu için  Muhammet Nizamoğlu müdürümüz büyük bir şanstır."ifadelerini kullandı!

Kralın Askerleri son ziyaretini ŞEVKİ DEMİRCİ’ye gerçekleştirdi.Bir futbol aşığı olan ve geçmiş dönemlerde Gebzespor'u tarihinde ilk kez 2.lige çıkaran başkan olarak bilinen Demirci ve ÇELENK METAL KRALIN ASKERLERİ TAKIMI futbol üzerine derin ve uzun bir sohbet gerçekleşti. Ekibe her zaman desteğini vermeye hazır olduğunu belirten Demirci'de formasını teslim aldı...


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.