Tarih: 05.08.2022 23:30

Çeki Bi Altın Daha Çayırova'ya

Kütahya da devam eden Zafer Kupası Kickboks şampiyonasında Yıldız bayanlar point fighting 55 kg da Çayırova belediye sporcsu Asya Erdoğan altın madalya kazandı,

Çeki Bi Altın Daha Çayırova

Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nimamoğlu şapiyona ile ilgi yaptığı açıklamada, " Kütahya da devam eden 05 07 Ağustos tarihleri arasında 100.yıl zafer kupası kickboks şampiyonasında bugün yarışan Yıldız bayanlar point fighting 55 kg da Çayırova belediye sporcumuz asya Erdoğan altın madalya kazandı, Aynı şekilde yıldız erkekler point fighting 63 kg da Metehan şahin gümüş madalya kazanırken Genç erkekler full contact 57 kg da Furkan çolu bronz madalya kazandı. Sporcularımızı yanlız bırakmayan kafile sorumlusu Kulüp başkan yardımcısı muhsin Ateş,i antrenörümüz murat Aydın,ı ve sporcularımızı ayrı ayrı kutluyoruz .Yarın Yarışacak sporcularımıza başarılar diliyoruz. Desteklerinden dolayı başta belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'ye başkan yardımcısı Kenan Tuzcu'ya özel kalem müdürümüz Aydın Turan'a Kulüp Başkanımız Hasan Akan'a teşekkür ederiz."dedi.


Anahtar Kelimeler: Altın Çayırova'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.