Tarih: 12.01.2024 00:16

Çayırova'ya şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde görev yapan Piyade Uzman Çavuş Samet Arslan şehit oldu. Çayırova’daki ailesine şehidimizin acı haberi ulaştı

Çayırova

Kocaeli’nin Çayırova ilçesine şehit ateşi düştü. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde görev yapan Uzman Çavuş Samet Arslan şehit oldu. Aslen Amasyalı olan ama Çayırova’da ikamet eden ailesine acı haber ulaştı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Vali Seddar Yavuz’un acılı ailenin evine gittiğini açıkladı. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi şu ifadeleri kullandı:

“Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan Çayırovalı hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Samet Arslan’ın ailesine Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz ve Kaymakamımız Ahmet Önal ile birlikte taziye ziyaretinde bulunduk. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Makamın ali mekanın cennet olsun şehidim”


Anahtar Kelimeler: Çayırova' şehit ateşi düştü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.