Tarih: 21.08.2024 00:17

Çayırova'ya Milli Maç ve Kupa Finali

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Milli Maç ve Kupa Finali Türkiye Basketbol Ligi yeni sezon fikstürü çekimi sonrası ÇESK Yönetimi ve TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu bir araya geldi. Fikstürün belirlenmesinin ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile bir araya gelen ÇESK Koordinatörü Okan Gençoğlu ve Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu ilçe de yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni spor salonu hakkında bilgi aktarımında bulundu. Salon projesini Gençoğlu'nun cep telefonundan inceleyen TBF Başkanı Türkoğlu, " Bu konuları Can Altıntığ çok iyi biliyor. Salonlarda ulusal bazda maç yapılması için Avrupa ve Dünya kriterleri çok detaycı. Genelde devlet ve belediyeler salon yaparken yerelde o bölgenin gençleri spor yapsın diye bir şekilde salon inşa ediyorlar. Ancak ulusal bazda bir müsabaka ve turnuva için ses sisteminden, ışık sistemine, parke kalitesinde, pota standartlarına, tribün dizaynına kadar detaylar isteniyor." dedi. 

 

TÜM KRİTERLERİ DÜŞÜNEREK YAPTIK

 Spor Müdürü Nizamoğlu ve Koordinatör Gençoğlu istenen kriterleri göz önünde tuttuklarını belirterek, "Belediyemiz salonu projelendirirken belirtilen tüm kriterleri göz önünde bulundurdu. Sizi ilçemize bekliyoruz. Salonumuzu görmenizi, incelemenizi isteriz. Biz her türlü ulusal maçların oynanabileceği şekilde detayları düşünerek salonu tamamlamak üzereyiz."dedi 

TÜRKOĞLU ÇAYIROVA'YA GELECEK 

Yakında Türkiye Basketbol Federasyonu kongresi olduğunu, seçimler için de destek istemek amaçlı Çayırova'ya geleceğini belirten TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, " desteklerinizi bekliyoruz. Seçimler öncesinde Çayırova'ya geleceğim. Geldiğimde salonu da inceleriz. Kriter uygunluğu mevcutsa milli bir maç ya da bir kupa finalini Çayırova'da oynatırız."dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —