Tarih: 18.01.2024 22:56 Güncelleme: 19.01.2024 12:21

Çayırovaspor'da 14 Trilyon TL Kara Para mı Aklandı?

Çayırova Belelediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırovaspor'a gelir amaçlı tır parkının, kurumun zarara uğrattığı yönünde iddialarına kara para aklama iddiaları da ilçe de büyük yankı uyandırdı.

Çayırovaspor

Çayırova Belelediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırovaspor'a gelir amaçlı tır parkının, kurumun zarara uğrattığı yönünde iddialarına kara para aklama iddiaları da ilçe de büyük yankı uyandırdı.
Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin kurumun zarara uğratılmasına yönelik başlattığı hukuk sürecinde, Çayırovaspor'un 14 Trilyon TL kara para aklanmasına ilişkin ifadelerinin de olduğu muhataplar tarafından belirtildi. Önceki dönem belediye yönetimi ve Çayırovaspor Kulüp Yönetimi konuya hedef olurken, yapılan transferlerde, kamp maliyetlerinde, deplasman maliyetlerinde harcanan paraların kara para aklama  yoluyla sağlandığı iddiaları ilçe de tüm dengeleri alt üst etti. Çayıroıvaspor'da önceki dönem de başkanlık ve yöneticilik yapan isimlerinde zan altında tutan ifadeleri Başkan Çiftçi'nin ispat noktasında hangiğ delilleri ortaya koyacağı da merak konusu. Önce ki dönemde Çayırovaspor Kulüp Yönetiminde yer alan, Murat Gültekin, Abbas Sır, Muhammet Yeşilkaya, zan altında tutan ifadelerde geçen 14 Trilyon Tl'nin eski rakamla 14 katrilyon TL'ye denk etmesi ve böyle bir paranın nasıl aklandığı da merak konusu oldu. Konuya ilişkin iddia sahibi Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin ve iddialara hedef olan kulüp yöneticilerinin, konunun yargıya taşınmasından dolayı kamuoyu ve basın açıklaması yapmadıkları da diğer iddialar arasında yer aldı. Yapılan müfettiş incelemelerinde Çayırovaspor'un soruşturmaya yer olmadığı yönde raporu olsa da önceki dönem mecli ve belediye yönetiminin hakim karşısında savunma yapmaları bekleniliyor.


Anahtar Kelimeler: Çayırovaspor' Trilyon Aklandı?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.