Tarih: 11.11.2023 22:08

Çayırovaspor Farklı yendi, Farkı Açtı

Kocaeli Süper Amatör Lig B Kategorisi'nde Çayırova Kuştepe Arena'da Çayırovaspor, Arslanbey Gençlerbirliğini konuk etti. Çayırovaspor eksikleri olan Arslan Bey Gençlerbirliği karşısında 4-0 kazandı.

Çayırovaspor Farklı yendi, Farkı Açtı

Lider Çayırovaspor evinde , Arslanbey Gençlerbirliği'ni ağırlıyor.  Çayırovaspor maça hızlı bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın sadece 5. dakikasında Onur Çeliğin ağları sarsan golüyle 1-0 öne geçti. Ardından 26. dakikada sahneye Tunahan çıktı ve muhteşem bir gol atarak skoru 2-0 yaptı. 45. dakikada ise Mahmut Bulut'un sol kanattan hızlı bir çıkışı sonucu ceza sahasına gönderdiği topu Tunahan tamamlayarak takımını 3-0 öne geçirdi.
İlk yarı sonunda 3-0'lık üstünlükle soyunma odasına giden Çayırovaspor, ikinci yarıya da aynı tempo ve disiplinle başladı. 49. dakikada Görkem, sol kanattan hızlı bir çıkış yaparak 2 rakibini çalımladı ve topu ceza sahasına gönderdi. Tunahan, bu pası düzgün bir şekilde kontrol ederek kendi üçüncü, takımının dördüncü golünü attı. Tunahan, 41 numaralı formasıyla 41 kere maşallah dedirtti. Tunahan Ergül bu sezon kariyerinin 9. golünü kaydetti. 
Karşılaşmanın geri kalanında yağmurun şiddetini artırdı karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı. Bu galibiyetle birlikte Çayırovaspor, Tunahan'ın yıldızlaştığı ve hatrick yaptığı maçta Arslanbey Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup ederek puanını 28'e çıkardı ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırovaspor Farklı yendi Farkı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.