Tarih: 30.07.2024 22:38

Çayırovaspor Dış Transferde 9 Futbolcuya İmza Attırdı

Facebook Twitter Linked-in

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Muammer Aydın ve Yöneticiler Ahmet Durak ile Murat Siner'in de yer aldığı transfer görüşmelerinde 9 futbolcuya Çayırovaspor forması giydirdiler.

İşte O Futbolcular….

 

 

Ümitcan Yiten: 1999 yılında Gaziosmanpaşaspor'da doğdu.İstanbul'da Nişantaşıspor, Vefaspor, Gazi Mahallesispor, Cevizli Anadoluspor, Büyükçekmece Belediyespor, Yeniköyspor takımlarında oynadı. İstanbul dışında ise Zara Ekinlispor, Bayburtspor takımlarında top koşturdu.
 

 

 

Yunus Emre Gürbüz: 2003 yılında Sultanbeyli'de doğdu.Futbola doğduğu Sultanbeyli'de başladı. Tuzla Orhanlıspor ve Kartalspor'da forma giydi.

 

 

Mustafa Arslan: 1994 Doğumlu Kaleci futbola doğduğu Tirebolu'da başladı.Giresunspor ve ardından Eskişehirspor'da eldiven taktı. Çayırovaspor ile yolu kesişene kadar Emekspor, Anadolu Üniversitesi ve Ak-set Kadınhane takımlarında oynadı.

 

 

 

 

Ayhan Çetin: 1990 Adana Doğumlu savunma oyuncusunun futbol hayatının büyük bölümü Yumurtalık Belediyespor'da geçti Ayhan Çetin bu takım dışında Bayburt Polis Gücü ve Bayburt Diyanetspor'da oynadı.

 

Yusuf Öcek: 1997 İstanbul Eminönü doğumlu. 10 numaralı forma giyiyor. Yıldrım Bosnaspor'da futbola başlayan Yusuf Öcek, Kayserispor, Yalova Kadıköyspor, Sultangazispor, Gazi Mahallesispor, Nişantaşıspor ve İstanbul Anadoluspor'da forma giydi.Ayrıca kariyerinde Aksarayspor, Kapadokyaspor, Kocasinan Şimşekspor kulüpleri de mevcut.

 

 

 

Muhammet Taha Bulut:2004 Gebze doğumlu. Çayırova Yeni Mahalle Gümüşspor'da futbola başladı. Ayrıca yine bölgemiz takımlarından Tayfunspor ve Darıca Türkelispor formaları giydi.
 

 

 

Emre Usta Ömer:1996 yılında Ordu'da doğan orta saha oyuncusu Orduspor, Büyükçekmece Belediyespor, Silivrispor ve 23 Elazığspor'da futbol oynadı.

 

-

 

İsmail Yılmaz: 2000 yılında İslahiye'de doğan futbolcu santrafor olarak oynuyor. Futbola İslahiye Gençlikspor'da başladı. Gaziantepspor ve Atakaş Hatayspor formaları giydi Antalya Kemerspor'dan Çayırovaspor'a geldi.

 

Erşen Çilingir: 1983 Üsküdar doğumlu tecrübeli eldiven futbola Kartalspor'da başladı.Maltepespor, Malatyaspor, Çimentaş Elazığspor,Tarsus İdmanyurdu ve Ankara Demirspor'da oynadı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —