Tarih: 01.09.2022 10:28

Çayırova'nın Kardeş Belediye Başkanına Ödül

Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, 1391 belediye projesinin yarıştığı yarışmada "Kent ve Başkan" ödülüne layık görüldü.

Çayırova

1391 belediye projesinin yarıştığı yarışmada, 88 belediyenin projesi ödüle layık görüldü.Ödül törenine, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de katıldı.Eğitime, kent içi ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar birçok projenin katıldığı, Büyükşehir, il, metropol ilçe ve ilçe belediyelerinin yarıştığı proje yarışmasında, görev süresinde üç buçuk yılı geride bırakırken birçok başarılı projeye imza atan Belediye Başkanı Veysel Şahin, bu sene 3.'sü düzenlenen yarışmada, halkın oylarıyla yılın en başarılı projelerine imza atan belediye başkanlarının ödüllendirildiği yarışmada "Kent ve Başkan" ödülüne layık görüldü. 1391 belediye projesinin yarıştığı yarışmada, 88 belediyenin projesi ödüle layık görüldü.
 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.