Tarih: 01.12.2023 17:25 Güncelleme: 01.12.2023 17:34

Çayırova'nın Belediye Başkan Aday Adayları Açılışta Buluştu

Çayırova Belediyesi tarafından hizmete açılan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi açılış törenine bazı belediye başkan aday adaylkarıda katıldı.

Çayırova

Savaş Özdemir, Burak Fidan, Servet Günay, Alim Baş, İbrahim Sekmen gibi Çayırova Belediye Başkan Aday Adaylığı girişiminde bulunan isimlerin de katıldığı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilkitasyon Merkezi açılış töreninde Kocaeli Büyüksehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede,  MHP Çayırova İlçe Başkanı  İsmail Akkuş,  Kocaeli Büyükşehir Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ile çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.