Tarih: 31.05.2022 21:11

Çayırova'nın Adını Yazamıyordu, Şimdi Kabus Oldu

Pazar günü Çayırova Belediyespor Basketbol Takımını ağırlayacak olan Söke Belediyespor, temsilcimizle eşleşmesini sosyal medya resmi sayfasından bakın nasıl duyurdu.

Çayırova

"Takımımız gruptaki son maçında Muğla Üniversitesine konuk oldu. Evimizde 15 sayı ile kaybettiğimiz maçı 22 şeyi farkla kazanarak grubu 1. Olarak bitirdi. Çapraz eşleşmede Kocaeli Çayırda ile eşleşen takımımız bu sene çok ciddi yatırım yapan rakibine karşı Final biletini kapmaya çalışacak. İlk maç 28 Mayıs  cumartesi Kocaeli'nde oynanacak rövanş maçı ise 5 Haziranda Söke de yapılacak. Takımımıza başarılar diliyoruz." paylaşımı ile tarihi kökleri yüzyıllara dayanan Çayırova ismini ÇAYIRDA olarak ifade eden Söke Belediyespor  şimdi yediği 66 sayılık farkın şokunu yaşamaya devam ediyor. Pazar günü Söke Spor Salonu'nda temsilcimiz ÇESK'i ağırlayacak olan Aydın temsilcisi farklı mağlubiyetin rövanşı için hazırlıklarını sürdürüyor.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.