DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 18.12.2022 22:50

Çayırovalı Meclis Üyelerinin Çabasına Ben Şahidim

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı partisinin Çayırova'da ki rozet takma töreninde meclis üyelerinin performansını övdü.

Çayırovalı Meclis Üyelerinin Çabasına Ben Şahidim

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlırozet takma töreninde yaptığı konuşmada  "Biz yola çıktığımızda iktidar olmak için siyaset yapıyoruz demiştik. 3 senedir kapı kapı dolaşıyoruz. Dokunmadan iktidar olma şansınız yok. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza yapılanları, il başkanımıza yapılanları görüyorsunuz. Bu bizi yolumuzdan yıldıramaz. Darıca'da İnternet yok. Yol sorunu var. Bir tane hastane var başhekimi yok. Sahada da bir tane vekilleri yok. Kocaeli'nin en büyük sorunu ulaşım problemi. İstanbul'da her şeyin ket vurmasına rağmen CHP'li belediyeler çalışıyor. Kocaeli, CHP seçmenleri ön seçim istiyor. Biz her zaman ön seçimden yana olacağımızı söylemiştik. Bu kentte bunu size bir kez daha aktarıyorum. Kocaeli, örgütlerinin talebi ön seçimdir. Hak için, hukuk için zaman birlik zamanı. Yeni üyelere katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Yıldızlı, “Çayırova'da hastane yok. Söz verilen işler yapılmadı.  Meclis üyelerimiz bu konuların takibini en iyi şekilde yapıyor. Buna ben şahidim.”dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.