Tarih: 06.10.2024 23:20

Çayırovalı Hakem Özdemir Dünya Arenasında

Çayırova ilçesi, uluslararası alanda bir kez daha gurur duyulacak bir temsilciye sahip.

Çayırovalı Hakem Özdemir Dünya Arenasında

Dünya ve Avrupa A Klasman Karate Hakemi Hazim Özdemir, 9-13 Ekim 2024 tarihleri arasında İtalya’nın Venedik şehrinde düzenlenecek olan Dünya Karate Şampiyonası’na katılmak üzere İtalya'ya gidiyor. Dünyanın en prestijli karate organizasyonlarından biri olan bu şampiyonada Türkiye’yi ve Çayırova’yı temsil edecek olan Özdemir, 113 ülkeden 1995 sporcunun mücadele edeceği bu dev organizasyonda adalet dağıtacak.

Karate dünyasında geniş bir deneyime sahip olan Hazim Özdemir, sadece hakemlikte değil, antrenörlükte de önemli bir isim. Çayırova Belediyesi’nin karate antrenörlüğünü sürdüren Özdemir, aynı zamanda Dünya ve Avrupa Karate Federasyonu A Klasman hakemi olarak görev yapıyor. Bununla birlikte Türkiye Karate Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanlığı’nı da başarıyla yürütüyor. 6.Dan ve 4. Kademe Baş Antrenör unvanına sahip olan Özdemir, 2025 yılında 5. Kademe Teknik Direktör seviyesine yükselerek kariyerindeki önemli bir aşamayı daha geride bırakmayı planlıyor.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.