Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 09.02.2023 14:32 Güncelleme: 09.02.2023 14:43

Çayırova'dan Bölgeye 4 Koldan Destek

Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde meydana gelen deprem felaketinde Çayırova yaraları sarmak üzere kendi bünyesindeki çalışmaları sürdürüyor.

Çayırova

Çayırova Belediyesi'nin 33 kişilik ekibi ve 13 aracı deprem felaketinin daha ilk günlerinde bölgeye intikal ederek özellikle Hatay'da çalışmalarını yoğunlaştırdı. Arama ve kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Çayırova Belediyesiğ'nin 5 iş makinesi, 1 kamyonet ve 5 operatörü Kahramanmaraş’a gönderildi.Bu araç ve ekibin ardından 2 iş makinesi daha bölgeye aktarılırken bir ekipte Adıyamn'da enkaz çalışmalarında catandaşları yaşama döndürmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan yine Çayırova Belediyesi ekiplerinin bir bölümü bölgedeki vatandaşlara sıcak yemek üretimi ve dağıtımı noktasında destek verirken, Çayırova'da da vatandaşların el birliği ile yürüttükleri kampanyalar bölge halkına ulaştırılmaya devam ediyor. Çayırova Belediyesi'nin personel ve ekipmanları Hatay, Adıyaman, Kajramnmaraş gibi depremin en ağır bilançoya sahip kentlerinde çalışmalara destek vermek üzere bulundurulmaya devam ediyor.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Bölgeye Koldan Destek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.