ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 21.01.2024 19:07 Güncelleme: 21.01.2024 20:50

Çayırova'da Pazar Keyfi

Bursa'da yendiği rakibini Çayırova'dada rahat bir oyunla mağlup eden Çayırova belediyespor, salona gelen sporseverlerin içini ısıttı.

Çayırova

Maçın başında elde ettiği tüm topları neredeyse sayıya çeviren Çayırova Belediyespor, tüm periyotlarda ki oyun ve skor üstünlüğü ile Kapaklıspor maçını, Finalspor karşısında telafi etti. İlk yarıda farkı bir ara 27 sayıya kadar çıkaran temsilcimiz, hem savunmada hem hücumda özlenen performansını sergiledi. Takımda genel olarak tüm oyuncular gününde olduklarını ispatlayan atışlar ve ekstralar yaptı. Çalınan toplar, üretilen 3 sayılar, pota altında hatta topsuz alanda bile en güzel basketbol oyununu sergileyen temsilcimiz, rakibin kazanma direncini maçın başında ortadan kaldırdı.

ENES AKDİLEK RAHATTI

Maçın 29 sayı farka çıkmasından sonra oyuna yabancılarını dinlendirerek devam eden Başantrenör Enes Akdilek bencte herkese şans veremeye çalıştı.Sakat Enes tekrar parkeye formda dönerken, Ercan, Tolga ve Serhat Tekirdağ'da oynanan Kapaklıspor maç performanslarını unutturdu.  Kaptan Serhat Uğur, Kapaklıspor maçında sıfır çekerken Finalspor maçında gönderdiği iki 3'lük potayla buluştu. Maçı 6 sayıyla tamalayan Serhat'ın görülmeye değer mücadelesi kafasından yara almasına kadar devam etti.

İLKAN'IN BİREYSEL OYUNU DİKKAT ÇEKTİ
Topa her sahip olduğunda rakip potaya kadar dripling yapan ÇESK'in yıldızı İlkan Karaman zaman zaman bu topları sayıya çevirse de maçın bazı bölümlerinde bu topları kaybetti. Takım oyununun aksine bireysel bir performans sergileme çabasında olan İlkan Karaman'ın bu tercihi, Greeniv ve Savaş Oğuz'un tepkilerine neden oldu. İlkan Karaman son periyotta kazandığı ribauntları Diante ile buluşturarak tepki alan oyunundan uzaklaştı.

TRİBÜNLER MÜKEMMELDİ
Çayırova Belediyespor'un play off hattında var olma mücadelesi verdiği bu karşılaşmada ilçe sporseverleri üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Maçın başından sonuna kadar tezahüratları ile takıma enerji veren taraftarlar, rakip takıma oluşturdukları baskı ile de sayı üretmelerine engel oldular.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Pazar Keyfi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.