ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 20.03.2023 23:54 Güncelleme: 21.03.2023 00:06

Çayırova'da Nefes Kesecek Maç

Türkiye Basketbol 2.Ligi C Grubu'nda play offa kalma mücadelesinde nefes kesecek karşılaşma bugün saat 14.00'da Çayırova Spor Salonu'nda oynanacak.

Çayırova

21 puanlı Gazinatep ile 22 puanlı Pizza Bulls'u karşı karşıya getirecek karşılaşma Çayırova Spor Salonu'nda oynanacak. Bu karşılaşmayı kazanarak rakibi ile puanını eşitlemek isteyen Gazinatep Basket, Çayırova'da evsahibi takım olarak parkeye çıkacak. Gaziantep Basket geçtiğimiz haftasonunda Çayırova belediyespor Basket'e mağlup  olurken Pizza Bulls'da Ankara'da Çözümspor'a yenilerek kayıp haftası yaşadılar. Pizza Bulls bugün Çayırova Kapalı Spor Salonu'nda oynayacağı maçın ardından cumartesi günü de Çayırova belediyespor'un rakibi olarak  yine ilçemize gelecek.  Bugün oynanacak olan karşılaşmada Emir Güney temsilci olarak görevlendirilirken, Mustafa Topaloğlu, Gözde Kafadar, Gökhan Eğlenoğlu maçın hakemleri olarak atandılar…

 

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Nefes Kesecek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.